Het Parcours

De route telt 5 kilometer, lopers die graag 10 kilometer lopen, kunnen tweemaal dezelfde route volgen. We starten op het binnenplein van het Accent Business Park. We lopen het fietspad onder de N36 op en komen zo aan het gloednieuwe AZ Delta aan de overkant. We volgen de Kwadestraat tot in Oekene.

Via de Plaatsmolenstraat en Sint-Eloois-Winkelsestraat komen we in de Burgemeesterstraat en Kerkwegel die ons naar het centrum van Oekene brengen. Via de Sint-Martinusstraat bereiken we het nieuwe 3A-knooppunt waar we de N36 opnieuw kruisen en onze weg vervolgen langs de Nieuwe Abelestraat om zo opnieuw het Accent Business Park te bereiken.

Extra informatie

Parkeren kan op het domein (WestWing Businesspark).
Presentatie en warm up door Filip D'Haeze (swoop), DJ, Dina Rodrigues Foodtrucks, enz...

Alle praktische info

Ten voordele van:

Kloen

Kloen tovert een lach op ieder kindergezicht. Kloen brengt vreugde bij het zieke kind Kloen is het Goede Doel dat alles doet voor het Goede Doel: de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis, de Hôpiclowns, Muco, Orka en Bubble-ID!

De Rode Lopers

De Rode Lopers zijn ontstaan in 2008 en die als vereniging een eigen invulling wilden geven aan de strijd tegen kanker. Het team koos voor “rood” als uiterlijk kenmerk van passie en gedrevenheid met een hart voor kankeronderzoek.

Met professionele tracking van jouw prestatie

We steunen de ziekenhuisclowns en andere projecten van Kloen

Save the date!

Breng extra sfeer, kom verkleed

Bestrijd kanker samen met De Rode Lopers

Nog un kji Roeselare oltegaere, nor tende toe van tjoare

Unieke run in unieke omgeving

Professionele RF-ID tracking om resultaten bij te houden

© Westwing Halloweenrun 2024

BE 0555.979.353

Algemene voorwaarden With by Plenso